(VIDEO) Zvezda bolja u evropskom derbiju: "Otpisani" Pavkov i Babić otpisali Spartak!

Autor:

Sport

12.08.2018

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u domaćem šampionatu, pošto su u 4. kolu Superlige savladali Spartak iz Subotice sa 3:0. Junak pobede bio je zaboravljeni napadač Milan Pavkov.

RepublikaFoto: Starsport
Saigrači čestitaju Pavkovu gol

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odmorio je nosioce igre pred duel sa Spartakom iz Trnave, ali je i to bilo više nego dovoljno za drugi Spartak, onaj subotički.

Bez većih poteškoća po sparnom vremenu Zvezda je golovima Pavkova u 42. i 69. minutu i Babića u 93. minutu uzela nova tri boda u domaćem prvenstvu.

Nakon nekoliko propuštenih prilika za vođstvo Jevtovića, Babića i Srnića, Milan Pavkov je odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora u suprotni ugao doveo domaćina u vođstvo.

U drugom delu igre smo videli nešto mirniju igru sa obe strane, Spartak nije imao pravu ideju, a Zvezda čini se nije imala ni previše volje da forsira, pa se uglavnom ništa vredno pomena nije događalo.

Sve do isteka 69. minuta kada je Pavkov drugim golom na susretu postavio konačnih 2:0 za Zvezdu. Dobro se snašao tom prilikom visoki napadač u protivničkom petercu.

Babić je svega nekoliko sekundi pre isteka nadoknade vreme glavom nakon ubacivanja iz kornera postigao i treći pogodak za svoj tim na ovom meču.

Jedino vredno pomena sa ovog susreta, pored golova crveno-belih, jeste i povreda štopera Rašida Sumaile, koji je u 61. minutu morao da bude iznesen sa terena na nosilima.

Zvezdu u utorak očekuje revanš susret kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave, dok će Subotičani u četvrtak gostovati danskom Brondbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading