TRENER SPARTAKA: Da sačuvamo mrežu, Zvezda je i dalje favorit!

Autor:

Sport

13.08.2018

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Spartaka iz Trnave Radoslav Lalat rekao je kako će glavni zadatak njegovog tima biti da sačuvaju mrežu u revanš meču 3. kola kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Veliki okršaj pred nama!

- Znamo koliko je jaka Crvena zvezda. U Beogradu smo odradili tek pola posla. Naša igra je izgrađena na odbrani, a u revanšu nam odgovara i 0:0. U dvomeč sa Zvezdom ušli smo kao autsajderi, a srpski tim je i dalje favorit-  rekao je Latal.

Trener Spartaka je poteklog vikenda odmarao pojedine igrače u prvenstvenoj utakmici protiv tima Mihalovce (3:0).

RepublikaFoto: Starsport

- Bio sam u velikoj dilemi da li da sačuvam igrače ili ne. Drago mi je što smo ostvarili solidan rezultat i sada na miru možemo da se pripremimo za Crvenu zvezdu- rekao je Latal.

Meč u Trnavi počinje u utorak u 20:30 časova, a mediji u Slovačkoj navode da je stadion skoro rasprodat. Podršku će imati i Crvena zvezda, koja je dobila 1.500 ulaznica.

Bolji iz dvomeča Spartak - Crvena zvezda će se u baražu najverovatnije sastati sa Salcburgom, koji je u prvom meču u Austriji savladao makedonsku Škendiju sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading