KRENULI PUT SLOVAČKE! Fudbaleri ZVEZDE GRME: Spremni smo!

Autor:

Sport

13.08.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde danas kreću put Slovačke gde ih sutra čeka revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave. Bili smo aerodromu i saznali očekivanja prvotimaca crveno-belih pred ovaj veliki izazov.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Spremni su!

U prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Crvene zvezde su na svom stadionu remizirali protiv ekipe Spartaka iz Trnave - 1:1 (1:1).

Prvotimci Crvene zvezde spremno dočekuju revanš meč sa Slovacima.

- Spremni smo, većina igrača juče nije igrala utakmicu, pa su spremni, let kratko traje, nećemo biti umorni od puta, da odradimo trening i budemo spremni za utakmicu- kaze prvotimac crveno-belih Nikola Stojiljković.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Slovaci su se pokazali kao tvrda ekipa, a Zvezda nikako nije mogla da probije bunker u Beogradu, ali nadaju se boljem otvaranju utakmice fudbaleri Zvezde.

- Očekujem istu utakmicu kao u Beogradu, u početku tvrdu, ako postignemo gol u prvom poluvremenu, utakmica će se otvoriti, imaćemo više prostora za igru i šanse. Najvažnija utakmica u sezoni, određuje sudbinu da li ćemo igrati u Evropi, naravno pobeda nam mnogo znači. Potrebno nam je i malo sreće, a kvalitet je na našoj strani, što smo pokazali i u prvoj utakmici, samo da otvorimo utakmicu na pravi način, a kvalitet će kasnije doći do izražaja- rekao je Stojiljković.

Kratko je prokomentarisao značaj utakmice sa finansijskog aspekta.

RepublikaFoto: Starsport

- Svi znamo u kakvoj situaciji se nalazi klub, novac je preko potreban klubu da bi ozbedili za novac za sledeću sezonu, jako bitna utakmica, da pomognemo klubu da smanji dugove- rekao je Stojiljković.

Na kratko smo uhvatili Milosa Degeneka koji ima slična očekivanja kao Stojiljković.

- Spremni smo i psihički i fizički, znamo šta treba da uradimo, da se plasiramo u Evrpu. Očekujemo sličnu igru protivnika kao u Beogradu, daćemo sve od sebe- rekao je Degenek.

Spartak uopšte nije naivan rival i Zvezdi neće biti lako da dođe do plej-ofa i Salcburga. 

Stadion kapaciteta 18 hiljada je rasprodat, a organizatori očekuju oko 2.000 navijača Crvene zvezde iz Srbije i Evrope.

Meč se igra sutra sa početkom od 20.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading