DANCI SE NE ŠALE: Evo kako se hrabre pred meč sa Partizanom!

Autor:

Sport

11.08.2018

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protivnici crno-belih, igrači Norsjilanda čvrsto veruju da u Beogradu mogu da naprave senzaciju i plasiraju se u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Danci odlučni!

Matijas Rasmusen istakao je za klupski sajt Nordsjilanda da njegov tim ohrabruje poslednjih 20 minuta igre u prvoj utakmici, kada su Danci pošteno namučili odbranu Partizana. 

- Uneli smo mnogo energije u poslednji deo meča i šteta je što nismo došli do izjednačenja. Drago mi je što sam postigao gol, ali mi je krivo što nismo dali više, jer smo imali šansi. Stvorili smo mnogo prilika i to je ono što me hrabri pred revanš. Siguran sam da možemo da postignemo dva gola u Beogradu i da prođemo dalje.
 

I njegov saigrač Magnus Kofod Andersen deli isto mišljenje.


- Nije dobar rezultat, ali se ne predajemo. Imali smo više šansi od Partizana, ali oni su bili efikasniji. Igra iz drugog poluvremena je recept kako možemo do pobede i do prolaze dalje u Beogradu - istakao je Andersen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading