Partizanov rival očajan pred revanš u Beogradu!

Autor:

Sport

13.08.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nordsjeland je prošlog vikenda poražen na gostovanju ekipi Alborga sa 1:0, što im je treći poraz u tri odigrane utakmice u proteklih nedelju dana. Prvo su izgubili i od Brondbija (2:0) u šampionatu Danske, a onda u četvrtak i od Partizana (1:2) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
FK Partizan i FK Nordsjeland


Posle najnovijeg neuspeha, mladi napadač Nordsjelanda Mikel Damsgard priznaje da im je poraz od Alborga teško pao, pogotovo što su gol primili u 90. minutu.


''Veoma smo razočarani. Bio je to udarac u stomak koji i dalje boli. Morali smo u prvom delu igre da steknemo prednost i to je ono što boli. Uvek se trudimo da dominiramo, ali verovatno nismo očekivali da ćemo imati toliko loptu u posedu. To treba da iskoristimo i da postižemo golove.
Ipak, ima i dosta dobrih stvari koje ćemo poneti iz ove utakmice - istakao je Damsgard i izrazio nadu da će njegova ekipa biti mnogo efikasnija u Beogradu protiv Partizana.


Revanš utakmica Partizan - Nordsjeland igra se u četvrtak u Humskoj, s početkom u 20:30h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading