Karijus gostuje u Humskoj - moguće je!

Autor:

Sport

13.08.2018

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dolaska brazilskog reprezentativnog golmana Alisona Bekera u Liverpul, postalo je jasno da Loris Karijus i definitivno pada u drugi plan na "Enfildu". Ipak, javio se Bešiktaš.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Loris Karijus


Alison je već upisao prvi nastup u Premijer ligi u dresu Liverpula, u pobedi nad Vest Hemom, a par dana kasnije turski i britanski mediji prenose informaciju da bi Karijus mogao da se preseli u Bešiktaš na pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana


Klub iz Istanbula trenutno ima 34-godišnjeg Tolgu Zengina na golu, čija je alternativa 17-godišnji Ersin Destanoglu i potreban im je još jedan iskusniji golman.


Ukoliko to bude bio Karijus, možda ćemo tragičara finala Lige šampiona gledati u Humskoj već naredne nedelje, kada bi, ukoliko u četvrtak ne bude nekih iznenađenja, trebalo da se sastanu Partizan i Bešiktaš u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading