Stojiljković: Spremni smo, ovo je za nas utakmica sezone!

Autor:

Sport

13.08.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Nikola Stojiljković kaže da je najvažnije da crveno-beli na vreme postignu gol u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Nikola Stojiljković

Zvezda i Spartak su remizirali u prvom meču na Rajku Mitiću 1:1, pa je srpski šampion u nešto težoj situaciji, pošto mora da postigne barem gol u revanšu.

- Ovo je najbitnija utakmica u sezoni, ona nam određuje da li ćemo igrati u Evropi. Svima će nam značiti ako pobedimo, za to će nam biti potrebno i malo sreće. Kvalitet je na našoj strani, to smo pokazali i u prvoj utakmici - rekao je Stojiljković, a onda nastavio:

- Spremni smo, većina igrača iz startne nije igrala u prvenstvu, tako da ćemo biti dovoljno sveži. Očekujem tvrdu utakmicu. Važno je da na vreme otvorimo protivnika, ako damo gol u prvom poluvremenu mnogo toga će se promeniti - zaključio je napadač Zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Degenek

Njegov saigrač Miloš Degenek imao je slično razmišljanje.

- Spremni smo fizički i psihički, znamo šta nam je činiti. Idemo na pobedu. Verujem da će Spartak igrati kao u Beogradu, ali na nama je da se organizujemo i damo sve od sebe - jasan je Degenek.

Utakmica Spartak - Crvena zvezda igra se u utorak od 20.30 časova (TV Arena sport). Pobednik dvomeča gotovo sigurno ide na austrijski Salcburg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading