Zvezdin napadač pun samopouzdanja pred meč sezone!

Autor:

Sport

13.08.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov, nakon debitantskih golova u crveno-belom dresu protiv Spartaka iz Subotice, izjavio je da ekipa sa mnogo samopouzdanja ide na revanš kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Pavkov je protiv Subotičana prvi put bio starterna zvaničnom meču, a poverenje je vratio sa dva pogotka u trijumfu 3:0.

" Odradili smo na terenu sve ono o čemu smo pre utakmice pričali, odigrali smo pametno i strpljivo. Svaki igrač dobio je jasan zadatak šta treba da uradi na terenu, svi smo se pridržavali toga i tako smo i ostvarili svoj cilj. Najvažnije je bilo što smo zaista igrali bez oscilacija, na visokom nivou i to smo naplatili osvajanjem bodova", rekao je Pavkov za klupski sajt.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Prema njegovim rečima, golovi uvek znače napadaču, ali tim je na prvom mestu.


"Uvek je najbitnija ekipa, mnogo je važno da u svakom trenutku budemo sigurni u sebe, posebno sada pred evropski meč. Naravno da je i meni kao špicu mnogo važno što sam postigao golove, to je posao nas napadača. Jako sam zadovoljan i pun samopouzdanja pred revanš u Trnavi", poručio je Pavkov.

Utakmica Crvena zvezda - Spartak Trnava igra se ovog utorka (14. avgusta) od 20.30 časova (Arena sport 1).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading