Trener Danaca najavljuje: Došli smo po pobedu!

Autor:

Sport

15.08.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ovog četvrtka igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv danskog Nordsjilanda. Ekipa gostiju najavljuje ofanzivu, a nadaju se i prolazu!

RepublikaFoto: www.partizan.rs
FK Partizan i FK Nordsjiland

Nordsjiland je u jako dobrom raspoloženju doputovao u Beograd i veruje u pobedu nad Partizanom i prolazak dalje, bar ako je verovati rečima trenera i jednog od kapitena danske ekipe.

- Radujemo se veoma sutrašnjoj utakmici. Kao što znate, izgubili smo u prošloj utakmici, ali to nas motiviše da pružimo sve od sebe i daje nam snagu da se osećamo malo jače i da budemo samouvereni da ćemo pobediti - rekao je trener Kasper Hjulmand.

Iako je njegov tim treći najmlađi u Evropi, šef stručnog štaba gostiju smatra da to ništa ne znači i da ekipa ima odličan kvalitet.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Detalj sa meča u Danskoj

- Jeste nam tim najmlađi tim i zato i ne znamo kako će utakmica proći, ali naravno da verujem u svoje igrače i pobedu. Naglasio bih samo da se kod nas gleda kvalitet, a ne godine, na to ne obraćamo veliku pažnju. Dajemo sve od sebe da im prenesmo iskustvo, u Stokholmu smo igrali na visokom nivou. Nadam se da će tako da bude sutra - rekao je Hjulmand.

Komentarisao je i Partizan, odnosno samu igru crno-belih.

- Prosto, mnogo igrača im je sedelo na klupi za vikend, fokusirani su na utakmicu, daće sve od sebe. Ali, znamo i koliko je jak Nordsjeland i znamo šta može da pokaže sutra na utakmici. Daće sve od sebe, imamo šta da pokažemo, tako da videćemo šta će da se desi - rekao je Hjulmand.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Navijači Partizana u Farumu

Dotakao se i priča oko razlike u temperaturi u odnosu na Dansku, a takođe i nedavnog duela još jednog kluba iz skandinavske zemlje sa Spartakom iz Subotice kada je Brondbi u Beogradu slavio sa 2:0.

- U poslednja dva, tri meseca u Danskoj je takođe prelazilo 30 stepeni, tako da smo se navikli. Što se tiče Brondbija, mnogo toga me motiviše, ali u to ne spada i ono šta oni rade - rekao je uz osmeh, ali vrlo odlučno trener Nordsjelanda.

Utakmica srpskog i danskog predstavnika igra se 16. avgusta od 20.30 časova u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading