VEČITI NASTAVILI DA BRILJIRAJU: Novi skok Zvezde i Partizana na UEFA rang listi!

Autor:

Sport

17.08.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski večiti rivali, Partizan i Crvena Zvezda, napravili su veliki skok na klupskoj UEFA rang listi. Crno-beli su stigli sjajnim rezultatima prethodnih i ove sezone stigli do 73. mesta, dok je rival sa druge strane Topčiderskog brda postao 98. ekipa Starog kontinenta.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana

Fudbaleri Partizana eliminisali su danski Nordsjeland sa ukupnih 5:3 (2:1: 3:2) i tako nastavili da napreduju na listi Evropske kuće fudbala. Crno-beli su napravili istorijski pomak i trenutno dele 73. mesto sa Valensijom dok im u leđa gledaju velikani poput Milana, Spartaka iz Moskve, Evertona...

Sa druge strane Topčiderskog brda Crvena zvezda je takođe napravila pomak, doduše, samo za jednu poziciju pa je ekipa Vladana Milojevića trenutno 98. tim Evrope nakon pobede u Slovačkoj nad Spartakom iz Trnave od 2:1 (posle produžetaka).

Pre početka nove sezone je tim iz Humske bio 79. na rang listi UEFA, dok je tim koji domaće mečeve igra na stadionu "Rajko Mitić" bio na poziciji 119. Nesumnjivo će oba tima dodatno napredovati ukoliko elimišinišu rivale koji im stoje na putu u plasman u evropska takmičenja čije kvalifikacije igraju u ovom trenutku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading