IMA NADE: Boaći (ponovo) pred povratkom u Zvezdu?

Autor:

Sport

18.08.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler kineskog Đangsu Suninga Ričmond Boaći ipak bi mogao već ovog leta da se vrati u Crvenu zvezdu. Nakon što je propala mogućnost oko dolaska Tomera Hemeda, poznato ime ponovo je aktuelno u Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći ipak dolazi u Zvezdu?

Fudbaler iz Gane koji prethodne sezone nosio dres šampiona Srbije i to vrlo uspešno ponovo je primarna meta uprave crveno-belih za poziciju napadača, prenose "Večernje novosti". Nakon što je Izraelcu Hemedu, navodno supruga stopirala transfer jer ne želi selidbu u Srbiju, Beograđani su se okrenuli drugim opcijama, a nije tajna da su u Ljutice Bogdana u kontaktu sa Boaćijem već duži period.

Sada su kontakti obnovljeni, Boaći želi u Zvezdu, ali je zastoj u pregovorima između dva kluba. Kinezi ne popuštaju, a vremena je sve manje. Crveno-beli imaju rok do ovog ponedeljka (20. avgusta) u ponoć da registruju igrače za dvomeč sa Salzburgom. Do tada bi trebalo da bude poznato hoće li na spisku biti i ljubimac "delija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading