VUK OD 60 MILIONA: Gvardiola već razmišlja o zimi!

Autor:

Sport

19.08.2018

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola već planira prvu kupovinu u zimskom prelaznom roku. Očigledno da Špancu smeta što su Englezi skratili letnju pijacu pa će tako Ruben Neves morati da pričeka da januara meseca 2019. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Nisu "građani" bili previše aktivni ovog leta, sačuvana je šampionska generacija, ali bi naredne zime mogao da se očekuje pravi priliv pojačanja. Prvi koji bi mogao da zaduži plavi dres je Ruben Neves, Portugalac iz Vulverhemptona koji je pažnju na sebe skrenuo igrama u Čempionšipu prethodne sezone.

Vezista je odlično započeo i novu kampanju u opremi "vukova" postigavši dva gola na premijeri u najjačem rangu engleskog fudbala. Štama na Ostrvu piše da je menadžer Sitija spremio 60 miliona funti za Portugalca iz redova Vulverhemptona Rubena Nevesa.  Nekadašnjeg člana Porta Gvardiola poredi sa Andreom Pirlomi sve snage je usmerio na njegovo dovođenje. Siti ovog leta nije uspeo da dovede Žorginja koji je ovog leta prešao iz Napolija u Čelsi.

Portugalac ima 21 godinu, a za Vulverhempton je na 43 meča uspeo da postigne sedam golova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading