RADONJIĆ PRED SALCBURG: Borićemo se kao da su "delije" sa nama!

Autor:

Sport

19.08.2018

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ovog utorka (21. avgust) od 21 čas igraju utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Junak pobede u Trnavi, Nemanja Radonjić najavljuje ofanzivu.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Radonjić

Golom Nemanje Radonjića osmom minutu prvog produžetka meča protiv Spartaka u Trnavi, Crvena zvezda obezbedila je pobedu od 2:1 i zakazala duel sa ekipom Salcburga na Marakani, u plej-ofu za Ligu šampiona.

- Zamerali su mi prošle sezone da nemam učinak, sada sam demantovao sve. Posebno mi je drago što su moji golovi delo timskog rada i uveren sam da ćemo se i u ovom dvomeču radovati fantastičnim golovima. Sigurno da mi golovi mnogo znače, videli ste koliko se radujem kada ih postignem. Fudbal se igra za golove – rekao je Radonjić.


Timski duh je ono što po mišljenju Nemanje Radonjića izdvaja ekipu Crvene zvezde.
RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

- Pokazali smo da smo kao tim nepobedivi. Naša snaga leži u kolektivu. To se najbolje videlo na meču protiv Spartaka u Trnavi. Mnogi su sumnjali u nas, ali mi smo se izdigli iz situacije i u produžecima, kada je bilo najvažnije, bili smo najjači. Fizički smo odlično pripremljeni. Sigurno je Slacburg najteži protivnik do sada za nas, ali ta utakmica je nešto što nas deli od velikog uspeha. Sigurno je mnogo lakše kada već imate obezbeđeno učešće u Ligi Evrope, mnogo smo rasterećeniji na putu do Lige šampiona.


Mnogo se piše i priča o susretu sa Salcburgom, a naš krilni napadač ističe koliko podrška koja stiže sa svih strana znači njegovoj ekipi.

- Zaista je neverovatan osećaj kada vam ljudi pružaju podršku na svakom koraku. Borićemo se na terenu isto kao da su na tribinama naši navijači. Daćemo sve od sebe da zabeležimo povoljan rezultat u prvoj utakmici, pa da rešimo stvar u Salcburgu. Verujem da ćemo i na gostovanju imati ogromnu podršku sa tribina. U Trnavi sam čuo samo naše navijače, činilo mi se kao da igramo kod kuće. Bio sam koncentrisan samo na glas koji mi prija, na dobro poznat huk sa tribina koji nam pruža podršku. To nam je uvek motiv više – poručio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading