ONO KAD SE ŽENA PITA: Ikardi produžava ugovor!

Autor:

Sport

19.08.2018

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Intera Mauro Ikardi potpisaće novi višegodišnju ugovor sa klubom iz Milana. Nakon što mu je supruga, navodno, saopštila da nema nameru da mrda iz Italije, Argentinac se nije mnogo pitao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi

Kako prenose italijanski mediji on će vrlo brzo potpisati ugovor do 2023. godine i tako se obavezati na novu, petogodišnju vernost klubu sa stadiona "Đuzepe Meaca". Iza ovog posla stoji Vanda Nara, Ikardijeva supruga i lični zastupnik u pregovorima. Ovo je drugi put u poslednje dve godine da je osigurala potpis svog dragog, nema sumnje da je reč o sposobnoj ženi, bar kad su pregovori u pitanju.

Prema informacijama sa "čizme" Ikardi će sada umesto 4, 5 miliona evra zarađivati čak osam miliona po sezoni. Argentinac je zahtevao celih devet, ali su se dve strane ipak dogovorile za malo manju cifru od tražene. Doduše, i Inter se osigurao, jer je iz ugovora sklonio izlaznu klauzulu u vrednosti od 110.000.000 evra koja je važila do 15. jula svake godine za klubove van Italije. A ubacio je onu po kojoj je cena Maura Ikardija znatno povećanja. Na 160.000.000 evra. Bilo ko da je kupac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading