HUMANI ZAHA: Fudbaler Kristal Palasa oduševljava svet!

Autor:

Sport

19.08.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Kristal Palasa Vilfred Zaha već duži niz godina pokazuje kakav je čovek. Naime, reprezentativac Obale Slonovače uplaćuje 10 posto svojih mesečnih primanja u humanitarne svrhe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilfred Zaha

Nakon što je potpisao novi ugovor sa Palasom po kome će zarađivati 180 hiljada funti nedeljno, počele su priče o tome kako je to mnogo za ofanzivnog vezistu. Ipak, Zaha radi nešto jako humano već dugi niz godina od kako je stigao u Englesku. Momak koji je prošao mlađe kategorije "Gordog Albiona" uplaćuje 10 posto svoje mesečne zarade u humanitarne svrhe.

Novac ide delom u Englesku, a delom u Obalu Slonovače. Ovakvim gestom Zaha je podsetio da fudbaleri nemaju samo skupa kola, kuće, bazene... već neki imaju i ogromno srce.

- Deset posto mojih primanja ide u humanitarne svrhe. Nije u pitanju samo Engleska, već i Obala Slovanče tako da u te dve države ide novac. Moja mama se pobrine da kada dođe kraj meseca sve bude regulisano - rekao je Zaha jednom prilikom u intervjuu za "E&H Fondaciju".

Šta reći osim - svaka čast!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading