ZVANIČNO: Marko Grujić ponovo na pozajmici!

Autor:

Sport

19.08.2018

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac je produžio ugovor sa Liverpulom na narednih pet sezona, od kojih će prvu provesti na pozajmici u Herti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grujić zvanično u Herti!

Marko Grujić je pronašao sredinu u kojoj će da igra i dodatno se razvija, a potpisao je ugovor sa Redsima do 2023.

Grujić je promovisan u Berlinu kao pojačanje nemačkog kluba, gde je stigao, između ostalog, usled procene Jirgena Klopa da na Olimpijskom stadionu može da se razvije dovoljno da bi možda naredne sezone konkurisao za prvi tim Crvenih sa Enfilda.

Istovremeno, Liverpul je povećao platu Marku Grujiću na 1.400.000 evra, što je samo dokaz da Englezi veruju u njega, ali da je trenutno konkurenicja toliko jaka (Henderson, Keita, Fabinjo, Lalana...) da je za bivšeg prvotimca Crvene zvezde najbolje bilo da pronađe sredinu u kojoj će igrati.

Hteli su ga Kardif – gde je proveo prolećni deo prvenstva i pomogao Velšanima da se vrate u Premijer ligu – Midlzbro, Torino, CSKA iz Moskve, da bi ga na kraju dobila Herta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading