CICANE, VREME JE DA GA PRIMIŠ!

Autor:

Sport

20.08.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cicane Stankoviću, vreme je da primiš gol, poručuje Nikola Stojiljković (26) svom prijatelju i golmanu Salcburga pred meč decenije za Crvenu zvezdu u plej-ofu za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Stojiljković puca od samopouzdanja!

Crveno-beli će sutra (21.00, Arena sport 1) zbog kazne UEFA pred praznom Marakanom dočekati Austrijance, koji su u sedam takmičarskih mečeva ove sezone samo jednom primili gol (u meču 1. kola domaćeg prvenstva protiv LASK - 3:1). U pet od sedam mečeva na golu je stajao Stanković, koji je nedavno u razgovoru za Srpski telegraf poručio da od igrača Crvene zvezde poznaje Stojiljkovića.

BEZ RAZGOVORA

RepublikaFoto: Printscreen/Instagram

Međutim, snažni napadač srpskog šampiona tvrdi da će u narednih nedelju dana zaboraviti na prijateljstvo.

- Nismo se čuli, nema razgovora sa protivničkim igračima pred utakmice. Tek kad se sve završi. Cicana sam upoznao kad sam igrao za Čukarički, igrali smo protiv Grodiga, a on je branio tamo. Posle je dolazio u Beograd, pa smo se viđali. Drago mi je da je počeo da brani standardno u Salcburgu. Međutim, zna on jako dobro šta ga čeka u Beogradu. Vreme je da primi gol - rekao je Stojiljković za Srpski telegraf.

Svestan je napadač koji je u Ljutice Bogdana došao na pozajmicu iz Brage šta duel protiv Salcburga znači za čitav klub.

RepublikaFoto: Starsport

- Najbitnija utakmica u novijoj istoriji Zvezde. Sećam se da je protiv Rendžersa bila poslednja velika prilika za Ligu šampiona, znamo da imamo posebnu priliku da uvedemo Zvezdu gde joj je mesto. Protivnik je po meri. Navijači su željni uspeha u Evropi, očekuje se da se plasiramo među najjače klubove. Na nama je da damo sve od sebe i imamo lepu priliku da uspemo.

POVRATAK U FORMU

Snažni Nišlija još nije u maksimalnoj formi, ali zna kako se igraju veliki mečevi, s obzirom da je sa Bragom igrao četvrtfinale lige Evrope.

- Tamo nema pritiska jer se redovno igra u Evropi. U Zvezdi je drugačije jer znamo šta svaka pobeda, svaki plasman u grupnu fazu donosi klubu u finansijskom smislu. Što se mene tiče, nisam još 100 odsto spreman jer se vraćam posle povrede. Međutim, želim da svi navijači znaju da svaki put kad izađem na teren dajem sve što mogu. Tako će biti i protiv Salcburga, naravno, ako počnem meč - poručio je napadač srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Starsport

Salcburg stiže danas

Ekspedicija prvaka Austrije Salcburga danas će posle podneva sleteti u Beograd, a u popodnevnim časovima će održati konferenciju za medije i odraditi trening. Interesantno je da su se Austrijanci opredelili da trening održe od 19.30, kada i fudbaleri Zvezde, iako je običaj da gostujuće ekipe treniraju u terminu održavanja utakmice.

"Delije" spremaju trening podrške

Kao što je to običaj kada fudbaleri Crvene zvezde igraju svoje mečeve bez prisustva publike, navijači crveno-belih okupe se na poslednjem treningu pred utakmicu kako bi pružili podršku igračima i stručnom štabu. Tako će biti i večeras (19.30), kada trener Vladan Milojević bude izveo ekipu na pomoćni teren u Ljutice Bogdana.

- Nikad nisam igrao meč pred praznim tribinama, jesam na mečevima u Srbiji, gde je bilo malo ljudi. Moramo dobro da namestimo glavu jer takve situacije podsećaju na trening. Imali smo fenomenalnu podršku navijača u Trnavi. Neće ih biti sutra, ali ćemo u Salcburgu biti kao na domaćem terenu - istakao je Nikola Stojiljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading