AUSTRIJSKI REPREZENTATIVAC SA CRVENO-BELIM SRCEM! "Navijaću za Zvezdu"!

Autor: Tanjug

Sport

21.08.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski reprezentativac sa srpskim korenima, Aleksandar Dragović, prema sopstvenom priznanju je navijač Crvene zvezde i biće na njenoj strani protiv Salcburga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dragović ima srpske korene!

- Deda mi je preneo ljubav prema Zvezdi, bio je veliki navijač kluba iz Beograda. Odrastao sam sa velikim entuzijazmom prema Zvezdi. Često sam gledao preko tv-a derbije između Crvene zvezde i Partizana- otkriva Dragović, sadašnji član Bajer Leverkuzena.

Po njemu, nema favorita u duelu austrijskog i srpskog šampiona.

- Ne vidim jasnog favorita, Salcburg ne bi smeo da pogreši i potceni Crvenu zvezdu. Srbi imaju kompaktan tim, primaju malo golova i poseduju individualni kvalitet- rekao je Dragović i dodao da je mana Zvezde što neće imati veliku podršku navijača zbog kazne UEFA.


Optimističan je i "Oe24" sa naslovom "Salcburg ima velike šanse protiv Zvezde", kao i da bi dobar rezultat iz Beograda otvorio vrata "raja".

- Salcburg ima svih sedam pobeda ove sezone, uz gol razliku 19:1- podseća se na sjajan skor, ali i izostavlja i da je Crvena zvezda sjajno počela sezonu sa osam trijumfa i dva remija u Evropi protiv timova koje je eliminisala (Spartaks, Spartak Trnava).


Prva utakmica plej-ofa za Ligu šampiona Crvena zvezda - Salcburg igra se večeras od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading