BERBATOV: Ne može jedan poraz da odredi celu sezonu

Autor:

Sport

23.08.2018

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji napadač Mančester junajteda Dimitar Berbatov kaže da treba pružiti podršku menadžeru "Crvenih đavola" Žozeu Murinju uprkos porazu od Brajtona 3:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Mančester junated

- Krivice je snažna reč i ne volim da je koristim. Mislim da svi rade za bolji Junajted - Žoze, igrači, Ed Vudvord. Ne razumem sve kritike koje se upućuju Polu Pogbi, svako može da odigra loš meč - rekao je bugarski fudbaler.

Berbatov je nosio dres Junajteda od 2008. do 2012. godine.

- Kada je reč o Žozeu, nije lako biti na čelu velikog tima kakav je Junajted, mnogo je onih koji žele da se mešaju u posao, mnogo igrača i svi žele da igraju. Neverovatno je stresno, verujte mi, ali on definitivno može da okrene situaciju u svoju korist.

U sledećem kolu, u ponedeljak, sastaju se dva bivša tima za koja je Berbatov nastupao – Totenhem i Junajted.

- Nije bila dobra nedelja za Junajteda, a sada ih čeka težak okršaj. Nisam očekivao poraz od Brajtona, niko nije, ali ne treba ni preterano reagovati. Pa sećam se da smo mi 2009. godine izgubili od Burnlija 1:0 u drugom kolu, pa smo završili kao drugi sa bodom zaostatka u odnosu na Čelsi. Niko nije plakao posle tog poraza, Ser Aleks je bio vrlo miran. Dobili smo Vigan posle 5:0 i zatim pobedili u osam u nizu, ne može sezonu Junajteda da odredi jedan poraz u avgustu - zaključio je Berbatov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading