Novi trend drma svetski fudbal!

Autor:

Sport

22.08.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Dele Ali napravio je malu revoluciju u Engleskoj Premijer ligi. Mladi vezista Totenhema pronašao je novi način za proslavu golova, a sada se taj trend prošio po čitavom Ostvru!

RepublikaFoto: instagram.com/433
Dele Ali i nova proslava

Niko nije ni slutio, ali nakon samo nekoliko dana neobična proslava (pozdrav) koji je patent mladog Dele Alija proširio se neverovatnom brzinom po čitavoj Engleskoj. Deo novog trenda postao je i Nemanja Matić koji je zajedno sa saigračima iz Mančester junajteda pokušao da iskopira vezistu Totenhema.

 

 

Za sada se ovom trendu ne nazire kraj, čak se preselio i na druge države pa su i fudbaleri Pari Sen Žermena počeli sa sada već izazovom svetskog nivoa. Sve je počelo očigledno u reprezentaciji Engleske kada je Džesi Lingard smislio način kako bi proslavljao svoje pogotke - postavljanje prstiju u obliku slova "JL". Odgovor je usledio od strane Alija koji je na sebi svojstven način odgovorio, ali niko nije ni slutio da će sve otići ovako daleko.

 

 

Lingard je čak od svog sada već prepoznatljivog poteza napravio i brend. Odličan i originalan način da se zaradi nešto novca sa strane. Ipak, ono što je jako pozitivno iz svega ovoga je što su se fudbaleri mnogih klubova ujedinili oko nečega, jako lepo za videti, svakako.

 

 

New Trim Who Dis ?? #JLingz

A post shared by JLingz ? (@jesselingard) on Jul 23, 2018 at 5:23pm PDT

 

Postoji čak i upustvo za ovu proslavu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading