Milivojević: Greške se dešavaju, idemo dalje!

Autor:

Sport

21.08.2018

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Kristal Palasa Luka Milivojević prokomenatisao je dešavanja sa meča njegove ekipe protiv Liverpula. "Redsi" su slavili sa 0:2, a prvi gol postignut je posle sumnjivog penala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

Kapiten engleskog premijerligaša smatra da su greške sastavni deo sporta. Ipak, smatra da penal nad Salahom nije postojao, ali kaže da bi uvođenje VAR-a bilo loše.

- Ne želim VAR u ovoj ligi. Po mom mišljenju u ovoj zemlji sude najbolje sudije na svetu. To je moje mišljenje i mislim da VAR ništa ne bi pomogao ovdašnjem fudbalu. Sudije su ljudska bića i normalno je da pogreše nekada. Mislim da je Oliver pametno postupio što je ostao dosledan. Kao igrači moramo da poštujemo te odluke. Nismo tim koji kuka zbog jednog penala, idemo dalje - kaže Milivojević. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah

Što se njega lično tiče nema dileme - nije bio penal za Liverpul.

- To je bilo moje mišljenje tokom utakmice, a kada sam pogledao snimak posle video sam da je Mama probao da izbije loptu, ali da nije dotakao protivnika. Salah je pao, a sudija pokazao na penal. Nisam video kontakt sa Salahom, ali sudija je smatrao drugačije. Oliver je jedan od najboljih engleskih sudija i ljudsko biće. S moje tačke gledišta penal nije bio, s njegove jeste i to je to. To nije ni prva ni poslednja sudijska greška na ovom svetu. U redu je. Izugbili smo, ali smo ponosni na to kako smo igrali - dodao je kapiten Kristal Palasa.

Ekipa našeg veziste naredni meč igra 26. avgusta protiv Votforda u gostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading