Trener Bešiktaša ishvalio Partizan

Autor:

Sport

23.08.2018

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bešiktaša Šenol Guneš rekao je posle remija sa Partizanom (1:1) u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope da je zadovoljan igrom svog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Šenol Guneš

- Igrali smo prilično dobro. Gol nam je malo pokvario planove, ali kada smo uspeli da izjednačimo vratilo nam se samopouzdanje i bilo je lakše igrati. Za nas je tempo težak, imali smo težak meč u prošlom kolu, ali ne možete da birate kada ćete igrati i kakvi će mečevi biti. Treba uskladiti tim i održati dobar kvalitet igre. To u ovom periodu nikada nije lako - objasnio je trener istanbulske ekipe.

- Partizan ima dobre igrače - Janković, Rikardo, Zakarić... To je dobra ekipa, sa dobrim pojedincima koji čine jedan dobar tim. Trener radi odličan posao. Nemamo nakon ovog meča nikakvu garanciju da ćemo mi pobediti. Verujem da nas očekuje dobar meč u Istanbulu - zaključio je Guneš koji je pružio podršku navijaču Partizana kome se u Urgentnom cenru bore za život.

Revanš je na programu u Istanbulu sledećeg četvrtka od 20 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading