ŠTA ĆE REĆI MATIĆ: Konte menja Murinja?

Autor:

Sport

24.08.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji menadžer Čelsija Antonio Konte postao je najveći favorit za naslednika Žozea Murinja, u slučaju da Portugalac napusti Mančester junajted u toku ove sezone. Poznato je da je upravo Italijan prodao Nemanju Matića velikom rivalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo i Antonio Konte

Spekulacije da bi Murinjo mogao da ode iz Junajteda su sve učestalije, naročito posle poraza od Brajtona. Sada mu se zamera loš odnos sa prvom zvezdom tima Polom Pogbom, koji je javno izrazio nezadovoljstvo, i na Old Trafordu bi se, navodno, radije odrekli njega nego francuskog veziste.

U tom slučaju, na Teatar snova bi mogao Konte, koji je prema kladionicama postao prvi favorit. Pored Italijana najveće šanse se daju Zinedinu Zidanu, ali su one poslednjih dana opale.

Konte je prethodne dve sezone proveo u Čelsiju. U prvoj je osvojio titulu u Engleskoj, a u protekloj završio kao peti, pa Stamford Bridž nije napustio u prijateljskom raspoloženju zbog velikih nesuglasica sa upravom kluba.

Od tada je bez posla i postoji mogućnost da se u kratkom roku vrati na Ostrvo i preuzme jednog od najvećih rivala Plavaca.

Podsetimo, Konte je u prošloj sezoni bio u centru pažnje i zbog oštrog sukoba sa Murinjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading