Predsednik Napolija OSUO PALJBU PO SARIJU!

Autor:

Sport

24.08.2018

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Napolija Aurelio de Laurenit nastavio je da "pecka" bivšeg trenera njegovog kluba Mauricija Sarija. Naime, on je rekao kako je bivšem šefu struke dao tri godine, a on za to vreme ništa nije osvojio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricio Sari

Sari je bio tri godine u Napoliju, od 2015. godine. Bio je trener godine u sezoni 2016/2017, ali nije doneo nijedan pehar. De Laurentis mu to ne zaboravlja.

- Ostaje zadovoljstvo jer smo igrali dobro, ali i gorak ukus zato što ništa nije osvojio. Dali smo mu sve i za tri godine ništa nije osvojio - rekao je De Laurentis.

Sari na San Paolu zamenjen Karlom Ančelotijem. Čovekom koji u svom CV-ju ima 19 trofeja.

- Ančeloti je ljubazna osoba. On je greškom završio u fudbalu. On bi činio čuda u ma kojoj profesiji da se bavi jer je miran čovek i ne ljuti se ni na koga. Veoma je uravnotežen, a ta vrlina je danas retka - dodao je Laurentis.

Sariju za sada ne ide loše u Čelsiju jer sa Plavcima ima dve pobede u uvodna dva kola. Uveo je novi opušteniji režim u svlačionicu i zbog toga ga na Stamford Bridžu cene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading