SADA JE I ZVANIČNO: Partizanov rival doveo golmana!

Autor:

Sport

25.08.2018

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Bešiktaš jači je za Lorisa Karijusa doskorašnjeg golmana Liverpula. Ceo posao potvrdio je i klub sa Enfilda na zvaničnom sajtu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Loris Karijus

Još jedna transfer saga je gotova, a epilog je očekivan - Karijus stiže u Istanbul i naredne dve sezone nosiće dres Bešiktaša. Informaciju je potvrdio Liverpul na svom zvaničnom sajtu.

- Svi u Liverpulu želimo mnogo sreće Karijusu tokom ove pozajmice - stoji u saopštenju vicešampiona Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Loris Karijus

Za sada nema proverenih informacija kada je novac u ovoj operaciji u pitanju. Pominjalo se da će Bešiktaš platiti 3.000.000 za pozajmicu, a da će plata Karijusa biti 1.400.000 evra. Takođe, postoje informacije da će Bešiktaš za obavezan otkup dati Liverpulu oko 8.000.000 evra 2020. godine. Karijus je odigrao 49 mečeva za Redse otkako je stigao u ovaj klub iz Majnca 2016. godine. Ali, svi će ga se sećati po onim ogromnim greškama iz finala protiv Real Madrida.

Bešiktaš naredni meč igra ovog četvrtka 30. avgusta protiv Partizana u okviru plej-ofa Lige Evrope, ali Karijus nema pravo nastupa na ovoj utakmici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading