USPEŠNA GENERALKA PRED SALCBURG: Crveno-beli bolji od Čukaričkog, goleada u Nišu!

Autor:

Sport

25.08.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su petu uzastopnu pobedu u Superligi Srbije. Crveno-beli su na svom terenu bili bolji od Čukaričkog sa 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Srnić

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su važnu pobedu pred put u Austriji na duel sa Salcburgom. Ekipa Vladana Milojevića nije odigrala ubedljiv meč, ali je ipak došla do tri boda. Odlično je delovao tim Sime Krunića, koji je pretio u nekoliko navrata, ali je ipak Milan Borjan još jednom sačuvao mrežu. 

Prvi gol na meču postigao je Slavoljub Srnić, bivši fudbaler Čukaričkog u 53. minutu meča. Ipak, fudbaler sastava Sime Krunića Slobodan Tedić uspeo je u 67. minutu da poravna rezultat i najavi neizvestan finiš. Ipak, Marko Gobeljić je u 71. minutu primio loptu na sredini terena, promešao odbranu ekipe sa Banovog brda i fenomenalnim solo prodorom u stilu golgetera svetske klase pogodi mrežu Nemanje Stevanovića.

RepublikaFoto: Starsport
Strelac drugog gola - Marko Gobeljić

Do kraja utakmice domaćih je još nekoliko puta pretio preko Bena koji je loptu poslao malo pored gola, odnosno Dejana Melega koji pogodio stativu u 88. minutu.

U ostalim susretima odigranim ove subote Bačka se slavila na svom terenu protiv Radnika iz Surdulice minimalnim rezultatom, dok su u preostala dva meča bodove pobedili Rad i Mladost (1:1), odnosno Radnički iz Niša i Napredak.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Rada

Superliga Srbije, 5. kolo. rezultati:

Petak: 

Proleter - Vojvodina 0:1 

Subota:

Bačka - Radnik 1:0

Rad - Mladost 1:1

Radnički Niš - Napredak 3:3

Crvena zvezda - Čukarički 1:0

Nedelja:

Mačva - Partizan (19.30)

Dinamo Vranje - Zemun (20.00)

Voždovac - Spartak Subotica (20.00)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading