MILOJEVIĆ: Znali smo ko nam dolazi u goste!

Autor:

Sport

26.08.2018

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički u petom kolu Superlige Srbije. Trener Vladan Milojević zadovoljan je igrom svoje ekipe u bitnim momentima meča.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Šef stručnog štaba ekipe iz Ljutice Bogdana nije se štedeo na komplimentima što na račun svojih, što gostujućih pulena.

- Čestitam mojim igračima i fudbalerima Čukaričkog na dobroj utakmici. Ono što smo želeli je da nastavimo pobedničku seriju, a znali smo ko nam je došao u goste. Čukarički nije imao poraz do ovog meča. Moram da naglasim da smo imali dosta oscilacija u igri, što je sasvim normalno, jer nekoliko igrača nije u ritmu. Jedno je trening, drugo utakmica, ali rekao sam da ću biti strpljiv - započeo je Milojević.

Trener Zvezde se posebno osvrnuo na mladog levog beka Aleksu Terzića, koji je asistirao kod pogotka Srnića.

RepublikaFoto: Starsport
Srnić proslavlja pogodak sa saigračima

- Šansu na ovom meču dali samo našem detetu i velikoj nadi Aleksi Terziću, novom mladom reprezentativcu, koji je pokazao raskošan talenat i da napreduje iz dana u dan. Jako je bitno i da ostali igrači mogu da se oslone na njega. Još jednom smo pokazali da razvijamo naše mlade igrače. Žao mi je što zbog kretanja rezultata i Dejan Joveljić nije ušao, ali vredno rade i jako sam srećan zbog toga - nastavio je trener Zvezde.

Milojević je imao reči hvale i za protivnika, svoj bivši klub.

- Drago mi je i da vidim dosta mladih igrača u Čukaričkom, neki su bili klinci kada sam ja bio trener, zato mi je puno srce. Čestitam kolegi Simi Kruniću na hrabrosti što im daje minutažu, biće to veliki benefit za njih u budućnosti - zaključio je mladi stručnjak.

Crveno-beli naredni meč igraju ove srede (29. avgust) od 21 čas u Austriji, a protivnik je Salcburg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading