IZ MAČVE NAJAVLJUJU: Goreće stadion protiv Partizana!

Autor:

Sport

26.08.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mačve iz šapca igraju od 19.30 časova meč petog kola Superlige Srbije protiv ekipe Partizana. Iz tabora domaćina najavljuju napad na crno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Mačve

Fudbaler Mačve Igor Ristivojević rekao je da su oni i njegovi saigrači spremni za izazov. On veruje da Šapčani imaju šanse na ovom meču.

- Ukoliko dobro uđemo u utakmicu od prvog minuta, možemo i da očekujemo dobar rezultat. Pokazali smo da nismo domaćinska ekipa, da možemo da pobedimo i na gostujućem terenu, poslednji primer je utakmica u Surdulici. Naravno, ne želim da pretim, ali mi imamo naš stil igre, sigurno je da ćemo se 90 minuta boriti za svaku loptu, jer protiv Partizana iskreno ako date 100 posto, možda nije dovoljno, zato ćemo dati 200 posto - rekao je Ristivojević, a prenosi klupski sajt.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prošlosezonskog okršaja Mačve i Partizana

Iskusni fudbaler smatra da je domaći teren velika prednost za njegovu ekipu.

- Na našem terenu idemo na pobedu, ne mogu da kažem da li ćemo biti zadovoljni nerešenim rezultatom jer sve zavisi od toka utakmice. Verujem da će 'goreti' stadion i da će biti ispunjen do poslednjeg mesta - poručio je fudbaler Mačve.

Utakmica u Šapcu počinje od 19.30 časova, a prenos je na TV Arenasport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading