PARTIZAN U ŠAPCU: Povrede diktiraju sastav

Autor:

Sport

26.08.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odigraće od 19.30 utakmicu petog kola Superlige Srbije, a protivnik je Mačva u Šapcu. Ekipa koja već tradiocionalno ume da iznenadi na svom terenu, što je pokazala i prethodne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Nakon remija sa Bešiktašem u Beogradu nakon 1:1, red je došao na Mačvu koja je po rečima Zorana Mirkovića, trenera Partizana, trenutno najbitnija.

- Moraćemo da budemo agresivni, odlučni i direktni. Nadam se i da će teren da bude zadovoljavajući. Ekipa Mačve je dobro izbalansirana, čvrsta pozadi i na sredini terena. Gavrić i Gemović su brzi po bokovima, Adamović je alfa i omega celog tima - rekao je trener crno-belih Mirković.

Očekuje se da, za razliku od susreta sa Turcima, šansu dobiju Gabrijel Enake, Nemanja Nikolić, možda i poslednji novajlija Aleksandar Šćekić. Sigurno je da na terenu neće biti povređenog Marka Jankovića, a njega bi trebalo da zameni Sejduba Suma.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Mačve

Fudbaleri Mačve doživeli su samo dva poraza na prethodnih 12 mečeva kod kuće i to od Javora i Crvene zvezde.

- U goste nam dolazi najbolja ekipa u zemlji i sasvim je normalno što to izaziva veliko interesovanje. Oni su favoriti. Bez obzira što sam emotivno vezan za crno-bele i ovog puta ću dati sve od sebe da dođemo do povoljnog rezultata. Bio bih presrećen kada bih nastavio golgeterski niz u sudarima sa crno-belima - poručio je Mladen Lazarević, štoper koji je u prošloj sezoni savladao Vladimira Stojkovića.

Utakmica počinje u 19.30 časova, a prenos je obezbeđen na TV Arena sport.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading