U BARSI OGORČENI: Ovo je žalosno!

Autor:

Sport

26.08.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone savladali su ekipu Real Valjadolida na gostovanju u drugom kolu španske Primere. Jedini gol na meču postigao je Osman Dembele u 57. minutu. Ipak, nešto drugo je privuklo veliku pažnju kako fudbalera, tako i javnosti - teren domaće ekipe!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Ekipa Barselone slavila je na teškom gostovanju, a probleme im je pored protivnika zadavala i podloga na kojoj se utakmica odigrala. Zaista, teren je bio u jako lošem stanju, a vezista Katalonaca Serhio Buskets nije mogao, a da to ne prokomentariše.


- Teren je zaista bio težak za igru. Žalosno je da se najbolja liga na svetu igra u ovakvim uslovima. Bilo je delova terena koji su ličili na plažu! Neverovatno je da niko od nadležnih u ligi nije izašao i proverio stanje terena. Ne može se igrati u ovakvim uslovima, iako takvi uslovi jesu isti za obe ekipe - rekao je Buskets.
RepublikaFoto: instagram.com/sergiobusquets16
Serhio Buskets

Barsa je na kraju mogla da ostane bez pobede, ali je nakon pregledavanja VAR tehnologije sudija doneo ispravnu odluku i poništio gol Valjadolidu.

- Srećom, gol nije bio regularan. VAR je najpoštenija stvar u fudbalu. Nekad ide u vašu korist, nekad u korist protivnika - istakao je Buskets.

Podsetimo, u prvom kolu Barselona ja na "Nou Kampu" bila bolja od Deportivo Alavesa sa 3:0.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading