U ŠPANIJI ŠOKIRANI PRIZNANJEM LEPŠE POLOVINE KAPITENA REALA: RAMOSOVA BOMBA HOĆE SEKS SA ŽENOM!

Autor:

Sport

24.08.2018

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Reala iz Madrida Serhio Ramos (32) osvojio je sve što se može osvojiti u svetu fudbala, a sada mu se smeši ono o čemu većina muškaraca na svetu može samo da sanja! Naime, njegova atraktivna devojka Pilar Rubio (40) izjavila je da razmišlja i o seksu sa ženama, što znači da bi defanzivca "kraljevskog kluba" i reprezentacije Španije u budućnosti mogla da obraduje popularna trojka.

RepublikaFoto: instagram.com/sergioramos
Serhio Ramos i Pilar Rubio

Pilar je gostovala na jednoj televiziji, gde je ozbiljno govorila o svom privatnom životu. Seksi voditeljka priznala je da je u mladosti vodila raskalašan život i da joj je moto bio "Seks, droga i rokenrol". Rubio je otkrila i najveću seksualnu fantaziju.

- Nisam imala homoseksualnu vezu, ali to je nešto o čemu razmišljam. Trenutno volim muškarce, ali isto tako volim da eksperimentišem i probam nove stvari - rekla je Ramosova devojka i nagovestila da razmišlja o seksu sa pripadnicama lepšeg pola.

Inače, Pilar i Serhio su u vezi šest godina i nedavno su proslavili godišnjicu, a biće zanimljivo šta će na reči svoje izabranice imati da kaže španski reprezentativac. Ramos je u julu i zvanično zaprosio Rubiovu. Njih dvoje imaju tri sina - Serija (4), Marka (3) i Alehandra (pet meseci).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading