(VIDEO) ČEKAMO TE: Sergej doživeo neverovatan doček u Torinu!

Autor:

Sport

26.08.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić doživeo je poraz sa svojom ekipom od Juventusa ovog vikenda sa 0:2 u Torinu. Ipak, koliko navijači "stare dame" cene našeg reprezentativca, opet su pokazali na neverovatan način.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Nema sumnje da ako pitate bilo kog navijača šampiona Italija koga bi voleo da vidi u dresu svog voljenog kluba, bez dileme bi svaki rekao - Sergeja Milinkovića Savića. Iako je ekipa našeg veziste poražena u Torinu, a mladi fudbaler nije došao do izražaja na tom duelu, publika zna da ceni prave vrednosti pa je tako dočekala srpskog reprezentativca uz gromoglasne aplauze.

Čak je Đuzepe Marota prokomentarisao situaciju oko Sergeja.

- On je veliki talenat i sigurno će postati veliki šampion. O transferu ne mogu ništa da kažem. Sergej jeste odličan igrač, ali mi imamo prestižne fudbalere i zadovoljni smo ekipom koju imamo na raspolaganju - poručio je Marota, a prenosi ''Skaj Sports''.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Ne treba zaboraviti ni to da je prošle sezone Kristijanu Ronaldu ceo stadion ustao i aplaudirao nakon gola koji je postigao protiv Juventusa, a sam Portugalac je potvrdio da je i to jedan od razloga zašto je izabrao baš Torino. Da li će se ista situacija ponoviti i sa našim fudbalerom, vreme će pokazati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading