REALOV REKORDER: Pobeda za Ramosov jubilej!

Autor:

Sport

27.08.2018

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida slavili su na gostovanju Đironi sa ubedljivih 4:1. Utakmicu je obeležio gol Serhia Ramosa sa kojim je ušao u istoriju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Nije bilo većih uzbuđenja u Kataloniji te je šampion Evrope prilično lako stigao do nova tri boda u sezoni i nastavio trku sa Barselonom rame uz rame. Dva gola Benzeme, jedan Bejla, ali i jedan pogodak Ramosa bila su više nego dovoljna za trijumf.

Zanimljivo, Ramos je ovim uspešno realizovanim jedanaestercem ušao u istoriju. Iako štoper ovo mu je 15. uzastopna sezona u kojoj postiže makar jedan gol. Zaista za svaku pohvalu, a ne treba zaboraviti na ti da je do sada mrežu protivnika tresao čak 93 puta u karijeri što za jednog defanzivca svakako nije lak zadatak. Kapiten u svakom smislu te reči, ma koliko ga mnogi ne voleli zbog njegovog karakterističnog ponašanja na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading