JOKANOVIĆ: Mitar im pokazao ko je!

Autor:

Sport

27.08.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović izjavio je da je srpski fudbaler Aleksandar Mitrović pokazao da nije samo igrač za Čempionšip, već za najveću scenu i Premijer ligu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slaviša Jokanović

Mitrović je sa dva gola u pobedi Fulama nad Barnlijem (4:2) dao ogroman doprinos za prvi trijumf engleske ekipe ove sezone.

- Verujemo da je kvalitetan igrač, on je to pokazao prošle sezone u Čempionšipu, a neki ljudi misle da je on samo za drugu ligu Engleske. Ali je on pokazao kvalitet da može da se bori na najvišem nivou u Engleskoj i u svetu. Njegov stav je fantastičan i ima mnogo prostora za napredak - rekao je Jokanović posle utakmice.

RepublikaFoto: twitter.com/Magpies Related
Aleksandar Mitrović

On se osvrnuo i na mnoge koji su sumnjali u talenat reprezentativca naše zemlje:

- Da, Mitrović jeste dokazao svoj kvalitet u Čempionšipu (prošle sezone). Ali, neki su i tada mislili da je on samo igrač za drugu ligu. Njima i svima drugima je pokazao da može da se bori na najvećoj sceni, na najvišem nivou. Igrao je vrlo dobro, mora i sam da bude zadovoljan svojom partijom, ali i čitav tim - dodao je strateg Fulama.

Mitrović je od februara, kada je krenuo da igra za Fulam, postigao 15 golova i time postao najbolji strelac u prve četiri engleske lige. U narednom kolu Fulam gostuje Brajtonu u 4. kolu Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading