(VIDEO) Da li znate kako je prošao poslednji susret Zvezde i PSŽ-a?

Autor:

Sport

30.08.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su rivale u grupnoj fazi Lige šampiona. Crveno-beli će ove jeseni na megdan Pari Sen Žermenu, Napoliju i Liverpulu. Crveno-beli su u ovom veku igrali sa francuskim klubom, a da li se sećate ishoda?

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Naime, 2010. godine crveno-beli su bili učesnici turnira u Čikagu na kom se pored našeg kluba našao domaći Čikago Fajr, Legija i PSŽ. Polufinalni susret beogradski klub spojio je Zvezdu sa poljskom Legijom koju je ekipa koju je tada sa klupe predvodio Ratko Dostanić. Pobedio je srpski klub sa 1:0, a u finalu čekao ih je ovosezonski protivnik u Ligi šampiona - PSŽ.

Da sve bude još interesantnije Zvezda je pobedila! Nakon boljeg izvođenje jedanaesteraca doneo je aktuelni šampion Srbije pehar u Beograd pred prepunim tribinama stadiona u Čikagu (naravno, pretežno srpskih navijača). Zanimljivo je da akter tog meča danas nosi crveno-beli dres, a redi se o Vujadinu Saviću.

Može li Zvezda ponoviti ovakav uspeh?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading