MIRKOVIĆ POBESNEO: Nismo pružili nikakav otpor, ovo je nedopustivo!

Autor:

Sport

30.08.2018

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana, Zoran Mirković bio je veoma nezadovoljan porazom u Istanbulu od Bešiktaša sa 3:0.

RepublikaFoto: Starsport
Mirković besan!

- Izgubili smo od jačeg protivnika, u revanšu bolje ekipe. Čestitam Bešiktašu na prolazu i fer borbi. Ovo je bila i suviše velika utakmica da se primaju ovako neozbiljni golovi - kroz sredinu, dva čak iz prekida?! Posle toga više nije bilo povratka, ovo je naša realnost u ovom momentu. Moramo mnogo da radimo, situacija je teška, ostaju nam sad još prvenstvo i kup- rekao je Mirković na konferenciji za novinare posle meča u Istanbulu.

Dosta toga je trener Partizana imao da zameri svojim igračima posle ubedljivog poraza.

- Zameram im najviše odsustvo koncentracije u prekidima, to su komplikovane, istovremeno i jednostavne situacije. Nedopustivo je da se tako primaju golovi, bez ikakvog otpora! Moramo da preuzimamo više odgovornosti u momentima kad imamo višak prostora. Meni, u stvari, nama, neke stvari diktira i stanje tima, pojedini igrači nemaju snage za celu utakmicu. Pričamo o rovitima, tek izašlim iz povrede. Dakle, ponovo bih isto uradio...- rekao je Mirković.
RepublikaFoto: Starsport

Utisak je da je Danilo Pantić bio jedina svetla tačka među crno-belima večeras?

- Ne bih izdvajao nikoga ni po dobru ni po zlu- rekao je srateg crno-belih.

Pepe je postigao da pogotka, a za jedan je, čini se, krivac Rikardo.

- Igrači znaju raspored, gde tačno ko stoji. Ne bih o imenima, videću, ko god je bio u toj zoni trebalo je bolje da reaguje. Ljudi su bili totalno bez otpora- zaključio je Mirković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading