Jednoglasno iz Partizana: Bešiktaš veliki klub

Autor:

Sport

31.08.2018

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Saša Zđelar i golman Vladimir Stojković priznali su da je Bešiktaš bio bolji i zasluženo prošao u grupnu fazu Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Stojković

Partizan je u revanšu u Istanbulu izgubio 3:0 i ostao bez mesta u Ligi Evrope, nakon što je u Beogradu bilo 1:1.

- Bili su dominantni, desio se prvi poraz od dolaska trenera Mirkovića. Glave gore, veliki protivnik je u pitanju - rekao je Stojković novinarima u Istanbulu, a prenosi klupska televizija.


Vezista Saša Zđelar ključan trenutak vidi u olako primljenom prvom pogotku kada je iskusni Pepe glavom posle prekida savladao Stojkovića.

- Bešiktaš ima dobre igrače, ali do gola ništa nisu napravili. Posle toga je bilo teško da se vratimo, oni su stvarali šanse, imali prostor zbog našeg rizika i nije bilo spasa. Mnogo jednostavno smo izgubili - poručio je on.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice

Njegov saigrač Aleksandar Šćekić takođe potencira olako primljene golove.

- Igrali smo ravnopravno, ali smo naivno primili prva dva gola. Takve greške ne smeju da nam se dešavaju i ponavljaju. Moramo da radimo na tome - zaključio je crnogorski reprezentativac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading