NOVAK O USPEHU ZVEZDE: Drao sam se iz sve snage

Autor:

Sport

31.08.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u Ligu šampiona, a Novak Đoković je postavio na Instagram video na kojem proslavlja uspeh kluba čiji je navijač.

Novak Đoković

Posle pobede nad Tenisom Sandgrenom u drugom kolu US opena (6:1, 6:3, 6:7, 6:2), sa Sportkluba su pitali Novaka kako je podneo utakmicu.

- Pravo da ti kažem, bio sam u kolima. Znam da u saobraćaju ne sme da se gleda telefon dok se vozi, tako da sam stao sa strane jer se igralo poslednjih 20 minuta – samo sam stao sa strane, nisam hteo da izgubim sekundu tražeći parking. Bio sam sâm i drao sam se u kolima iz sve snage, stvarno je bilo napeto - rekao je Đoković.

Posle 0:0 u Beogradu, Zvezda je remizirala sa Salcburgom 2:2 u Austriji.

- Momci su bili jako borbeni - nisam stručnjak za fudbal, ali sam veliki navijač Zvezde dugi niz godina, to svi znaju. To je istorijski uspeh, čestitam im svima, pokazali su da nije sve u budžetu i kvalitetu igrača, već da je timski duh ono što je presudno. Takve priče inspirišu, sve čestitke - kaže osvajač 13 Gren slem titula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading