NASTAVIO DA BRILJIRA - Murinjo: Čak i da ne osvojim titulu, biću među najvećima!

Autor:

Sport

31.08.2018

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo nastavio je okršaj sa britanskim medijima i pred utakmicu protiv Barnlija (2. septembra) u okviru četvrtog kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Strasti se nisu smirile ni skoro nedelju dana od poslednjeg "ispada" portulaskog stručnjaka. Pred duel sa Barnlijem Murinjo je opominjao šta je sve do sada osvojio, ali je i naglasio da drugo mesto osvojeno prošle sezone takođe smatra ogromnim rezultatom.

- Postigao sam veliki uspeh prošle godine i to je nešto što vi verovatno ne želite da proznate. Pre dve godine smo imali sjajnu sezonu jer smo osvojili Ligu Evrope. Osvojili smo je jer je to bio naš nivo. Mi smo poslednji engleski tim koji je došao do evropskog trofeja. A ja sam jedini menadžer koji je osvojio osam titula u Italiji, Španiji i Engleskoj, to nisu male titule, i moje drugo mesto prošle sezone je jedno od mojih najvećih dostignuća - naglasio je Murinjo.


Duel između Barnlija i Junajteda na programu je u nedelju u 17 časova, uz direktan prenos na Sport Klubu 4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading