ZVEZDIN RIVAL SE POJAČAVA IZ BAJERNA: Bernat stigao u Pariz!

Autor:

Sport

31.08.2018

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnju fudbaler minhenskog Bajerna Huan Bernat novi je fudbaler Pari Sen Žermena, protivnika Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Pari Sen Žermena

Priču u prelasku u Pariz potvrdio je čuveni bosanski fudbaler, a sada sportski direktor kluba iz Minhena Hasan Salihamidžić.

- Huan Bernat je od nas zatražio da prihvatimo iz Pariza. Ispunili smo taj zahtev i postigli sporazum sa Pari Sen Žermenom. Huan je uvek bio izuzetan profesionalac. Odigrao je veliku ulogu u osvajanju osam trofeja. Želimo sve najbolje njemu i njegovoj porodici - rekao je Hasan Salihamidžić.

 

Bernat je u Bajern stigao 2014. godine iz Valensije, a u prethodne četiri godine odigrao je 113 takmičarskih mečeva za minhenski klub i postigao pet golova.
"Veoma sam ponosan što sam se pridružio Pari Sen Žermenu. Nakon mog boravka u Španiji i iskustva u Nemačkoj, otkriću novu zemlju, a pre svega novi klub, koji poslednjih godina ima spektakularan rast. PSŽ je poznat širom Evrope, poseduje igrače svetske klase i veličanstveni Park Prinčeva, a tu su i velike ambicije. Takođe, radujem se radu sa Tomasom Tuhelom, čiji je posao u Nemačkoj bio izuzetan. Zaista sam ubuđen što pravim novi porak u karijeri", rekao je Bernat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading