CRVENO-BELI POMERILI GRANICE: Tri bombe za laku noć zvezdašima!

Autor:

Sport

01.09.2018

00:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekalo se, čekalo i na kraju dočekalo. Fudbalski klub Crvena zvezda poslednji dan prelaznog roka napravio je pravi bum, kakav se ne pamti na ovim prostorima. Ekipa Vladana Milojevića jača je za tri odlična igrača - Ričmonda Boaćija, Gorana Čaušića i Marka Marina!

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dobrodošlica novim/starim fudbalerima Zvezde

Kao da se čekao pravi trenutak da se svim navijačima crveno-belih poželi laku noć. Poslednji dan na transfer pijaci od nedavno učesnik grupne faze Lige šampiona iskoristio je (reklo bi se) na fenomenalan način. Izdvojeno je oko 3,2 miliona evra za tri pojačanja. Prvi su ozvaničeni povratnik u redove crveno-belih Goran Čaušić čime su potvrđene tvrdnje "Srpskog telegrafa" da će bivši đak Zvezdine škole ponovo stići u Ljutice Bogdana. Za njegov transfer iz Arsenala (Tula) izdvojeno je milion evra. 

Odmah nakon njega put Beograda krenuo je i nekadašnji reprezentativac Nemačke, Marko Marin, koji je možda i najzvučnije ime koje je stiglo ove sezone u tabor šampiona Srbije. Momak sa velikim iskustvom igranja u ligama petice, ali i evropskih takmičenja. Nekadašnji fudbaler Čelsija, Verdera iz Bremena i mnogih drugih velikana stigao je za 700.000 evropskih novčanica. Gaušić je potpisao ugovor na tri, dok Marin stiže na dve godine (plus jedna, ako se tako dogovore dve strane).

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Za kraj ostavljeno je kao trešnjica na vrhu kolača, povratak miljenika "delija", najbolji inostrani strelac u istoriji Zvezde - Ričmond Boaći. Iako se očekivalo da se ozvaniči pozajmica, ubojiti napadač postaće ponovo član crveno-bele porodice i to na dve i po godine, uz mogućnost da se saradnja produži na još jednu sezonu. Vrednost transfera je 1,5 miliona evra. 

Može se reći, odlično uložen novac od plasmana u Ligu šampiona. Kako je i sam Zvezdan Terzić rekao - Zvezdaši, možete mirno na spavanje. Zaista neverovatan foto-finiš u Ljutice Bogdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading