DEGENEK o grupi LŠ: I oni su samo ljudi

Autor:

Sport

01.09.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek izneo je svoje utiske za Sport klub nakon žreba za grupnu fazu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

Zvezda je izborila učešče u Ligi šampiona, ali će tim Vladana Milojevića pred sobom imati težak zadatak.

Žreb je odredio da se šampion Srbije nađe u grupi sa Pari Sen Žermenom, Livepulom i Napolijem, što je jedna od najtežih grupa u ovom izdanju Lige šampiona.

Jedan od junaka Zvezdinog plasmana u elitu bio je Miloš Degenek koji je izneo svoje viđenje situacije nakon žreba.

- To su najbolji klubovi sveta, ali kad igraš Ligu šampiona želiš da ti najbolji dolaze i da ideš kod najboljih. Borićemo se kao i uvek. Nikome neće biti lako u Beogradu. Probaćemo koliko možemo, pa da vidimo gde smo. Plasman je ostvaren, to je bio cilj. Sad smo tu i pokazaćemo se kako znamo i umemo - rekao je Degenek za Sport klub.

Uskoro im sledi dueli protiv najboljih napadača današnjice kao što su Nejmar, Kilijan Mbape, Edinson Kavani, Dris Mertens, Mohamed Salah, Roberto Firmino i Sadio Mane.

- I oni su ljudi, je l’ tako? Imaju dve noge, dve ruke, imaju glavu… Možda su brži, možda imaju bolju tehniku, bolje žognliraju, ali ne igra se fudbal tako. Nije fudbal predriblati igrača i držati loptu kod sebe. Snaga, borba, srce - to je fudbal - zaključio je Miloš Degenek u razgovoru za Sport klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading