Terzić objasnio zašto je Krkić odbijen

Autor:

Sport

01.09.2018

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da bi Crvena zvezda mogla da angažuje bivšeg napadača Barselone odjeknula je kao bomba poslednjeg dana prelaznog roka.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

Bojan Krkić je zaista bio ponuđen šampionu Srbije od strane jedne menadžerske agencije ali je u Ljutice Bogdana odlučeno da se ne ide u realizaciju transfera.

Generalni direktor Zvezdan Terzić procenio je u dogovoru sa sportskim sektorom da takav profil igrača nije potreban Zvezdi, kao i da je rizik preveliki.

Angažovanje Bojana Krkića donelo bi sa sobom i veliki trošak, tako da je odlučeno da se vrati Ričmond Boaći, ali i da zajedno sa povremenim reprezentativcem Gane stignu još Goran Čaušić i Marko Marin.

Kada se već govori o napadačima, odlučeno je da Milan Pavkov ostane u klubu, pa će tako Vladan Milojević uz njega na raspolaganju imati Ričmonda Boaćija, Nikolu Stojiljkovića, El Fardu Bena i Dejana Joveljića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading