Milojević hvalospevima o Novaku

Autor:

Sport

01.09.2018

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi plasman Crvene zvezde u Ligu šampiona izazvao je veliko slavlje, kako navijača, tako i drugih sportista, među kojima je i najbolji sportista Srbije svih vremena Novak Đoković.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Vladan Milojević

Naš teniser je prepričao da je preživeo pravu dramu tokom utakmice u Salcburgu, a novinari su danas pitali trenera šampiona Srbije kako to komentariše, na šta je Vladan Milojević odgovorio probranim rečima.

- Šta ja da kažem o Novaku? Ja sam njegov veliki fan, ne samo rezultatski, nego kao momka koji je apsolutno na mestu i koji je paradigma sportiste i čoveka u svim segmentima. Svaki sportista treba da daje primer kako treba da se ponašaš, a on je dao pravi primer i zato mi je jako drago.

Znamo svi i njegovu navijačku pripadnost i svima nam je drago zbog toga. Poželeo bih mu pre svega zdravlje i njemu i njegovoj porodici. Voleo bih da nam donese još mnogo uspeha i sigurni smo da će ih imati. Na neki način, svi smo porasli uz Novaka - rekao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading