BUNDES LIGA: Hofenhajm i Volfsburg ubedljivi, Veljković bolji od Gaćinovića i Kostića!

Autor:

Sport

01.09.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski derbi u drugom kolu Bundeslige između Verdera i Ajntrahta iz Franfurta pripao je ekipi iz Bremena rezultatom 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
Veljković bolji od Gaćinovića i Kostića!

U utakmici u Frankfurtu u kojoj su za domaći tim igrala dvojica srpskih reprezentativaca Filip Kostić i Mijat Gaćinović, dok je za goste nastupao Miloš Veljković i odneo trijumf.

Verder je poveo golom Juje Osaka u 21. minutu, Ajntraht stigao do poravnanja rezultata sa penala u 49. pogotkom Sebastijana Halera, a konačan rezultat na meču postavio je Milot Rašica u šestom minutu nadoknade vremena.

Kostić i Veljković su odigrali svih 90 minuta, dok je Gaćinović zamenjen u 68, a Luka Jović je ceo meč presedeo na klupi Ajntrahta.

U ostalim utakmicama drugog kola nemačkog prvenstva ubedljivu pobedu ostvario je Volfsburg na gostovanju u Leverkuzenu 3:1, a istim rezultatom Hofenhajm je pobedio Frajburg, dok su Augzburg i Borusija Mehengladbah podelili bodove u meču koji je završen 1:1

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading