Terzić ima poruku za Šaćirija: Igraće u grotlu Marakane, biće manji od makovog zrna!

Autor: kurir.rs

Sport

02.09.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će u Ligi šampiona odigrati dve utakmice sa Liverpulom, a u timu "Redsa" biće Džerdan Šaćiri, a predsednik crveno-belih, Zvezdan Terzić je prokomentarisao

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šaćiri stiže u Srbiju!

Reprezentativac Švajcarske je na Svetskom prvenstvu uzburkao strasti proslavom gola protiv Srbije, pokazujući dvoglavog orla koji je simbol takozvane "Velike Albanije".

- Mislim da će on biti pod neverovatnim psihološkim pritiskom jer će znati gde dolazi. Zna on da je Crvena zvezda simbol Srbije, a igraće u grotlu Marakane. Ne znam ni da li će uopšte doći. I ako dođe, biće manji od makovog zrna. Sumnjam da će doći. Naravno, mi kao fudbalski klub moramo dočekati jednako svakog rivala. Ne treba da se bavimo prošlošću i istorijom. Crvena zvezda mora da uradi sve da Šaćiri oseti da je došao da igra fudbal. Naša je obaveza da ga zaštitimo u slučaju neželjenih situacija. Da budemo dobri domaćini- izjavio je Terzić, a preneo "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading