MIRKOVIĆ: Igrali smo loše, nismo mogli da se sastavimo!

Autor:

Sport

02.09.2018

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Zoran Mirković nije bio zadovoljan utakmicom koju je njegov tim odigrao protiv Bačke u sedmom kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan neubedljiv!

- Najbolje iz ove večeri je pobeda i tri boda. Igrali smo loše, nismo mogli da dođemo do igre ni u prvom ni u drugom poluvremenu i posle je to začinjeno i crvenim kartonom. Na kraju smo se opredelili za defanzivu i kontre i sačuvali smo rezultat- rekao je Mirković posle utakmice za Arenu sport. 

On je tokom meča promenio dva beka. Prvo je Nemanja R. Miletić dobio crveni karton u 71. minutu zbog nesportskog starta nad Makarićem, a u finišu se povredio i Zlatan Šehović. 

- Prinuđeno je bilo, Miletić je dobio crveni karton, mali Šehović se povredio i morali smo da popunimo rupe. A što se tiče velikog broja kornera na prvoj stativi, nije bilo predviđeno da idu tamo- zaključio je posle pobede Mirković. 

Njegova ekipa sada ima 13 bodova posle šest odigranih utakmica, dok Crvena zvezda ima 18.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading