TADIĆ OTVORIO DUŠU: Novac nije presudan, želim trofeje!

Autor:

Sport

03.09.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac Dušan Tadić nakon fenomelanog otvaranja sezone pričao je o mnogim stvarima. Zašto je odabrao Ajaksa, kako se oseća u Holandiji, šta ga pokreće...

Dušan Tadić

Odlični vezista igra jednu od najboljih sezona u karijeri, a za sve je zaslužan povratak na mesto uspeha - Holandiju.

- Nešto je proradilo u meni. Dobio sam neki dobar osećaj. Od malih nogu sam bio veliki ljubitelj Ajaksa jer taj klub ima neko dozu magije - kaže Tadić za holandske medije.

Kako i sam kaže, nikada novac nije bio presudan, pa ni ovog puta kada je od bogatijih ponuda odabrao baš ovu.

- Zaradio sam dovoljno. Želim da osvajam trofeje. Želim da uživam u fudbalu jer sam lud za njim. Igraću ga makar do 35. godine. U Premijer ligi je žestok ritam, svi su fizički jaki i nema zimske pauze. To je nešto što mi je izjedalo telo rekao je tadić i nastavio:

- Dobro mi ide, ali najvažnije je da Ajaks pobeđuje i da smo već na dobrom putu da osvojimo titulu. Samo nam je to u mislima. To što delujemo jako kao tim nam omogućava da se igramo bolje i kao individualci. Presrećan jer igram sa sjajnim fudbalerima u klubu koji ima prelepu fudbalsku filozofiju - kaže Dušan.

Tadić u novom dresu

Tadić je optimista i posle žreba za Ligu šampiona koji je Ajaksu za rivale dodelio Bajern, Benfiku i AEK.


- Zadovoljan samn žrebom. Imamo veliku šansu da prođemo dalje. Neće biti lako i ne znam tačno u procentima kakve su nam šasne, ali mislim da možemo da prođemo grupu. Moramo da se fokusriamo i na ostala takmičenja i da ne dozvolimo gubitak bodova u Erediviziji - jasan je naš vezista.

U Holandiji su ga najavljivali kao zamenu za Hakima Zijeha koji je bio na pragu Rome, ali je ostao i sada njih dvojica čine paklen tandem.

Dušan Tadić

- Oni koji se razumeju u fudbal, vide koliko volimo da igramo zajedno i koliko odgovaramo jedan drugome na terenu - rekao je Tadić, a potom prokomentarisao Holandiju, kao i grad Amsterdam u kome trenutno živi:

- Porodica mi zaista uživa u Amsterdamu. Prelep grad. Ne postoji ništa što mi se ne sviđa u ovom gradu. Uostalom, Holandija je mnogo bolja zemlja za život od Engleske. Tamo imate samo London i to je to. Ovde je sve uređeno. Sve je čisto, imate prelepe puteve, ulice, kafiće... Zaista posebna zemlja - završio je Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading