LJUBAV PREMA KLUBU: Zdravstveni problemi nisu omeli jednog Partizanovca da ostvari san!

Autor:

Sport

04.09.2018

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduvek se znalo koliko ljudi sa ovih prostora strastveno bodre svoj voljeni klub. Jedan takav je upravo Goran Pantelić, čovek koga su snašle mnoge nedaće u životu, ali je njegova emocija prema crno-belim bojama bila jača od svih problema!

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Goran Pantelić sa Sašom Ilićem

Goran Pantelić, iz sela Sirča kod Kraljeva, je strastveni navijač Partizana koji živi u kući bez struje. Usled upale mozga, koju je imao još kao beba, Goran je zadobio trajne posledice - nikada nije progovorio i živi sa mentalnim smetnjama. Njemu samo jedan zvuk sa radio prijemnika tokom utakmice ili himna voljenog kluba mogu da promene sve ono loše što se dogodilo tokom dana.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Vladimir Stojković sa navijačem

Ovaj 52-godišnjak za crno-bele navija čitav svoj život i Partizan mu je sve. Usled problema sa govorom, jedino ispušta zvuke kada se raduje golu i pobedi svog kluba, zbog velikog oštećenja glasnih žica. Tragom ove životne priče ekipa emisije "Eksploziv" sa TV Prve je kontaktirala FK Partizan i prenela jednu od njegove dve velike želje: da dobije bicikl i da prvi put u životu dođe na stadion u Humsku i upozna igrače Partizana i Sašu Ilića.

Zahvaljujući plementim ljudima i crno-beloj porodici obe želje su mu ispunjene: Goran je bio gost Partizana na utakmici 7. kola Superlige Srbije Partizan – OFK Bačka, a malo je reći da mu je tom prilikom srce bilo puno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading