Šta uraditi sa autom od 200 hiljada funti? - Ništa, neka ga na parkingu!

Autor:

Sport

04.09.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U modernom fudbalu često se dešava da neki fudbaler pretera u luksuzu ili da novac koji zaradi "na brzinu" potroši na nebitne stvari. Jedan od takvih je i nekadašnji igrač Vest Hema - Diafra Sako.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Diafra Sako

Senegalac koji je u dresu londonskog kluba briljirao pre dve sezone sada brani boje turske Burske, kao pozajmljen igrač Rena. Dok je boravio u Engleskoj zarađivao je enormne svote novca, a pravi primer "bahaćenja" može se videti u trening centru "čekićara".

Auto 28-godišnjeg napadača marke "Lambordžini Hurakan" već tri meseca stoji parkiran ispred igrališta Vest Hema. Cena tog vozila je "tričavih" 200 hiljada funti! Eto, koliko novac ustvari može da bude nebitan u nekim situacijama.

Sličan je slučaj i čuvenog Džermejna Penanta koji je ostao poznat kao kontrovezan fudbaler, iako je nosio dres velikana poput Liverpula ili Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading